www.huisaandefluessen.nl

watersport vakantie in Friesland 

 

Welkom op onze website!

Ons vakantiehuis ‘Huis aan de Fluessen’ is landelijk gelegen in de Zuid-westhoek van Friesland in het dorpje Elahuizen, niet ver van Balk en Woudsend op de grens van het bosrijke Gaasterland en een uitgestrekt merengebied. Het vrijstaande huis staat op een groot eigen perceel grond van ruim 1200 m2 met aan de voorzijde een kleine gezellige jachthaven. Aan de achterzijde grenst de tuin direct aan het meer ‘De Fluessen’ met een grote eigen aanlegsteiger met zwemtrap.

Vanaf het ruime achterterras, maar ook vanuit de woonkamer door de grote glaspui, kunt u genieten van een steeds wisselend schouwspel op het meer met diverse boten overdag en niet te vergeten ’s-avonds de onvergetelijke zonsondergangen aan de overzijde van het meer.

Ook aan de voorzijde aan de kant van de jachthaven is een ruim zonnig   terras.

Vanaf Elahuizen hebt u de beschikking over een uniek uitgestrekt watersportgebied met meren, meertjes en vaarten dat u onbelemmerd kunt bezoeken zonder dat u moet wachten voor een brug. Het gebied strekt zich vrijwel uit van Stavoren tot Sneek. Ook het IJsselmeer is niet ver weg met zijn haventjes en knusse strandjes. Houdt u meer van wandelen en fietsen in de bossen dan kunt u op korte afstand terecht in het unieke Gaasterland.


 

U kunt ons ook vinden op

 http://www.holland-vakantiehuis.nl/friese-meren/fluessen/elahuizen/vakantiewoning/080341/